Laat zien wie je bent met Personal Brand Fotografie

Casus Jan & Sien: Laat zien wie je écht bent

Dit is waarom Sanne bij me aanklopte:

“Bij deze loodgieter lekte het heel ernstig als gaat om visuele identiteit & fotografie. Waar ik mijn klanten adviseer om een goede fotograaf in te schakelen en beeld goed af te stemmen met huisstijl, was mijn eigen fotografie een allegaartje. Mijn totaalplaatje was nog niet af…”

Mijn visie is ‘Laat zien wie je bent’.
Ik gebruik mezelf als merk, om zo (digitaal) de drempel te verlagen en om mijn ideale klanten aan te trekken. Ik ben een voorstander van flexwerken, de sterke ‘working moms’, huiselijke laagdrempeligheid en houd van super persoonlijk contact met mijn klanten.

Linda is heel fijn om mee te werken, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ze denkt zowel vooraf als tijdens de shoot mee en let op de kleinste details. Een kleedje recht, een kaarsje aan, een bloemetje daar. En het eindresultaat had ik supersnel en mooi bewerkt in mijn mailbox. Ik ben heel blij met de foto’s en het beste is, ik heb nu bijna altijd een directe match met klanten die eerst mijn website hebben bezocht!

Personal branding shoot voor een grafisch ontwerper: een visuele vertaling van je merk

Als grafisch ontwerper ben je je eigen bedrijf. Je creativiteit, je stijl en je persoonlijkheid zijn allemaal een deel van wat je te bieden hebt. Een personal branding shoot is een unieke mogelijkheid om deze elementen in beeld te brengen en te delen met potentiële klanten.

Tijdens de shoot werken we samen om een ​​serie foto’s te creëren die jouw unieke persoon en bedrijf weerspiegelen. Van tevoren bespreken we uitgebreid hoe je dingen ziet, wie je ideale klanten zijn en wat je wilt uitstralen. Vervolgens bedenken we hier een plan voor en maken een moodboard om een en ander alvast duidelijk te krijgen.

We zullen foto’s maken terwijl je aan het werk bent, maar ook van je ontwerpen en natuurlijk mogen een aantal portretfoto’s niet ontbreken. Tijdens een planningsgesprek hebben we al bedacht voor wat voor een soort berichten of boodschappen je een foto nodig hebt en hoe deze er ongeveer uit moeten komen te zien. Wil je bijvoorbeeld een feestelijke foto om een lancering aan te kondigen of op een bedankt pagina.

Na de shoot ga ik hard aan het werk om een selectie te maken van alle foto’s. Hieruit maak je uiteindelijk een keuze welke foto’s je wilt ontvangen om te gebruiken op je website, social media en voor marketingdoeleinden.

Laten we eerlijk zijn. Een personal branding shoot is best een investering. Maar je gaat er zoveel plezier van hebben om een eigen beeldbank vol unieke foto’s te hebben die helemaal jij zijn. Hiermee onderscheid je je echt van je concurrenten en zullen de juiste klanten gelijk een band met je voelen.

De voordelen van een personal branding shoot voor grafisch ontwerpers:

  • Vergroot je zichtbaarheid: Professionele foto’s van jezelf en je werk zullen je helpen om meer zichtbaar te worden online en offline
  • Versterkt je bedrijf als merk: Je bedrijf is duidelijk herkenbaar doordat je gebruik maakt van foto’s in eenzelfde stijl.
  • Vergroot het vertrouwen: Door jezelf en je specialisatie te tonen, vergroot je het vertrouwen bij mogelijke klanten.
  • Trekt de juiste klanten aan: De foto’s helpen je om de juiste klanten aan te trekken, die passen bij je stijl en jou als persoon.
  • Bespaart tijd en geld: In plaats van steeds nieuwe foto’s te laten maken, heb je nu een set professionele foto’s die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.

Ben je klaar om je personal branding te upgraden?
Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen of opmerkingen?

Ook iets voor jou? Zullen we dan even kennismaken?
Bel me op 06 – 16 499 173. Of vul het Contactformulier in, zodat we een kennismakingsafspraak kunnen inplannen.