Casus EverydayFit: De nieuwe vestiging van onze sportschool goed voor de dag laten komen door nieuwe website foto’s

Dit is waarom Sarah bij me aanklopte:

‘Wij hebben sindskort een nieuwe vestiging geopend en willen gewoon graag goede foto’s van de sportschool voor onze website.’

Naar de sportschool gaan is voor veel mensen best een dingetje. Sommigen vinden het echt leuk, maar voor de meeste mensen is het toch ook wel een ‘moetje’. Onze nieuwe vestiging zit op een prachtige locatie in de Betuwe tussen de tennis- en voetbalvelden. Genoeg om naar te kijken dus als je aan het sporten bent.

Voordat het een sportschool werd, was het de kantine van de tennisvereniging. Na een grondige verbouwing willen we met de nieuwe foto’s laten zien dat je hier nu heerlijk kan sporten.

Waarom is het voor een sportschool interessant om website foto’s te laten maken van een nieuwe vestiging?

Het openen van een nieuwe vestiging is een spannende tijd voor elke sportschool. Het is een kans om nieuwe klanten aan te trekken en de naamsbekendheid van de sportschool te vergroten. Een goede manier om dit te doen is door foto’s te laten maken van de nieuwe vestiging. Je laat hiermee gelijk zien dat je professioneel bezig bent.

3 redenen waarom het voor een sportschool interessant is om foto’s te laten maken:

  • Publiciteit: Foto’s van de nieuwe vestiging kunnen worden geplaatst in lokale media, zoals kranten, tijdschriften en online nieuwssites. Dit kan helpen om de aandacht te vestigen op de opening en nieuwe klanten aan te trekken.
  • Marketingmateriaal: De foto’s kunnen worden gebruikt in marketingmateriaal, zoals websites, brochures en folders. Dit kan helpen om potentiële klanten te informeren over de vestiging en hen te overtuigen om lid te worden.
  • Social media: De nieuwe foto’s kunnen worden gedeeld op sociale media. Dit is een effectieve manier om nieuwe klanten te bereiken en de naamsbekendheid van de sportschool te vergroten.

Conclusie

Foto’s van een nieuwe sportschool vestiging kunnen een waardevolle investering zijn. Ze kunnen helpen om publiciteit te genereren, marketingmateriaal te maken en de naamsbekendheid van de sportschool te vergroten.

Vragen of opmerkingen?

Ook iets voor jou? Zullen we dan even kennismaken?
Whatsapp of bel me op 06 – 16 499 173. Of vul het Contactformulier in, zodat we een kennismakingsafspraak in kunnen plannen.