Brandingshoot voor een kinesioloog

Mariska is kinesioloog (even googlen 😉 of kijk op haar website) en wilde graag nieuwe foto’s voor haar website en social media en vroeg mij of we ook op 2 locaties een brandingshoot konden doen. Want zij wilde graag een aantal foto’s in haar praktijk, maar ook een aantal buitenfoto’s. Dus zo gezegd, zo gedaan.

Het moesten foto’s worden die weerspiegelden wie en hoe zij is en hoe ze werkt. Uiteindelijk hebben we een afwisselende reeks branding foto’s gemaakt, die ze gebruikt voor haar website en socials.

Waarvoor kan een kinesioloog personal branding foto’s gebruiken?

Kinesiotherapie is een vakgebied dat zich richt op het herstel van bewegingsfuncties. Kinesiologen helpen mensen om na een blessure of aandoening weer gezond en fit te worden. Personal branding foto’s kunnen een kinesioloog helpen om zijn of haar bedrijf te promoten en meer klanten aan te trekken.

Website

Personal branding foto’s zijn een belangrijk onderdeel van een professionele website. Ze kunnen helpen om een positieve eerste indruk te maken en het vertrouwen van potentiële klanten te wekken. Kinesiologen kunnen foto’s gebruiken van zichzelf aan het werk, in gesprek met klanten of in een ontspannen setting.

Social media

Social media is een belangrijke manier om met potentiële klanten in contact te komen. Personal branding foto’s kunnen helpen om je bedrijf zichtbaarder te maken en je bereik te vergroten. Kinesiologen kunnen foto’s delen van hun werk, evenementen waar ze aan deelnemen of persoonlijke verhalen.

Marketingmateriaal

Personal branding foto’s kunnen ook worden gebruikt in marketingmateriaal, zoals brochures, folders of presentaties. Ze kunnen helpen om de aandacht te vestigen op je bedrijf en je diensten. Kinesiologen kunnen foto’s gebruiken van zichzelf, hun praktijkruimte of van de resultaten die ze behalen met hun klanten.

Conclusie

Personal branding foto’s zijn een waardevolle investering voor kinesiologen. Ze kunnen helpen om je bedrijf te promoten, meer klanten aan te trekken en je bereik te vergroten.

Specifieke voorbeelden hoe een kinesioloog personal branding foto’s kan gebruiken:

  • Een kinesioloog die zich specialiseert in sportrevalidatie kan foto’s gebruiken van zichzelf met sporters die herstellen van een blessure.
  • Een kinesioloog die zich specialiseert in zwangerschaps- en bekkenbodemfysiotherapie kan foto’s gebruiken van zichzelf met zwangere vrouwen of vrouwen die net bevallen zijn.
  • Een kinesioloog die zich specialiseert in kinderfysiotherapie kan foto’s gebruiken van zichzelf met kinderen die spelen of sporten.

Door creatief om te gaan met personal branding foto’s, kunnen kinesiologen hun bedrijf op een unieke en onderscheidende manier presenteren.

Vragen of opmerkingen?

Ook iets voor jou? Zullen we dan even kennismaken?
Bel me op 06 – 16 499 173. Of stuur anders een mailtje zodat we een kennismakingsafspraak inplannen.