Casus Vakantiepartner Denemarken: Een gezicht in plaats van een overvol call center

Dit is waarom Tamara bij me aanklopte:

“Ik wilde voor mijn nieuwe website een persoonlijke uitstraling. Een gezicht in plaats van een call center met veel mensen.”

Reactie Tamara: De fotoshoot ging super relaxed en ontspannen met Linda, ze weet je goed op je gemak te stellen. Normaal sta ik liever achter de camera, maar in dit geval had ik er totaal geen moeite mee om op de foto gezet te worden. We hebben van tevoren besproken wat voor een stijl ik graag in mijn foto’s wilde terugzien. Dit moest een stijl zijn die bij mij past en waar ik me lekker bij voel.

Vakantiepartner Denemarken run ik alleen vanuit Nederland. Ik ben geen groot, onpersoonlijk call center en dat wilde ik ook graag uitstralen, zodat de mensen die mij bellen weten wie ze aan de lijn krijgen.

Ik ben super blij met mijn nieuwe foto’s. Dank je wel Linda!

Waarom is het voor een zelfstandig reisagent interessant om personal branding foto’s te laten maken?

In de huidige, competitieve markt is het voor zelfstandige reisagenten steeds belangrijker om zich te onderscheiden van de rest. Personal branding foto’s kunnen hierbij helpen. Door professionele foto’s van jezelf en je werk te laten maken, creëer je een sterker en professioneler imago. Dit kan je helpen om meer klanten aan te trekken en je bedrijf te laten groeien.

Hier zijn 3 redenen waarom het voor een zelfstandig reisagent interessant is om personal branding foto’s te laten maken:

  • Professionele uitstraling: Professionele foto’s geven een positieve indruk en stralen professionaliteit uit. Dit is belangrijk voor een reisagent, want klanten willen zich in goede handen voelen. Door goede foto’s te laten maken, laat je zien dat je serieus bent over je werk en dat je kwaliteit biedt.
  • Vertrouwen: Goede foto’s kunnen ook het vertrouwen van klanten vergroten. Als je foto’s laat maken van jezelf tijdens het werk, laat je zien dat je weet wat je doet en alles voor ze regelt. Dit kan potentiële klanten over de streep trekken om een reis bij je te boeken.
  • Verkoopkracht: Personal branding foto’s kunnen ook de verkoopkracht van je bedrijf vergroten. Door je foto’s te gebruiken op je website, sociale media en in je marketingmateriaal, maak je je bedrijf zichtbaarder voor potentiële klanten. Dit kan leiden tot meer boekingen en dus meer omzet.

Waar moet je als reisagent op letten bij het laten maken van personal branding foto’s?

Als je overweegt om personal branding foto’s te laten maken, is het belangrijk om een goede fotograaf te kiezen. De fotograaf moet ervaring hebben met het fotograferen van personen en er moet een goede klik zijn tussen jullie. Op die manier ga je ook ontspannen op de foto. Ook is het belangrijk om van tevoren goed na te denken over wat je met de foto’s wilt bereiken. Wil je een professionele uitstraling creëren, of wil je vooral het menselijke aspect van je werk laten zien?

Conclusie

Personal branding foto’s zijn een investering die zich kan terugbetalen. Door professionele foto’s te laten maken, creëer je een sterker en professioneler imago, wat je kan helpen om meer klanten aan te trekken en je bedrijf te laten groeien.

Vragen of opmerkingen?

Ook iets voor jou? Zullen we dan even kennismaken?
Bel me op 06 – 16 499 173. Of stuur anders een mailtje zodat we een kennismakingsafspraak inplannen.