Informatie & Tarieven

Pakket 1
Profielfoto

Wil je graag alleen een aantal nieuwe profielfoto’s laten maken voor je social media kanalen en voor op je website? Dan is dit pakket het meest geschikt voor je.

Inclusief:
– 5 digitale foto’s (HR en webformaat)
– Mogelijkheid voor foto’s in mijn studio in Heteren (bij Arnhem) of op locatie
– Fotoshoot van ca. 1 uur
– Kennismakingsgesprek

Tarief: € 495,- excl. BTW

Profielfoto pretecho Echowonder Arnhem

Pakket 2
Personal branding fotoshoot

Doe niet zomaar een zakelijke fotoshoot, maar ga voor die persoonlijke topfoto waardoor mensen meteen een klik met je voelen. Laat zien wie je bent en waar je voor staat in een reeks personal branding foto’s. Foto’s die perfect met elkaar matchen, zodat je ze terug kan laten komen in je websitebanner, je profielfoto en als afbeelding bij je social media berichten.

Zo heb je na 1 zakelijke fotoshoot met mij genoeg materiaal om de visuele kant van je marketing te vullen. En ook belangrijk: samen maken we er één geheel van, zodat je herkenbaar wordt als persoon en als merk. Dat is voor mij de kern van personal branding.

Inclusief:
– 15 digitale foto’s (HR en webformaat)
– Mogelijkheid voor foto’s in mijn studio in Heteren (bij Arnhem) of op locatie
– Meerdere kledingwissels
– Fotoshoot van ca. 1,5 à 2 uur
– Kennismakingsgesprek

Tarief: € 695,- excl. BTW

Pakket 3
Foto’s voor website

Klanten kopen bij jou om wie JIJ bent

Foto’s die laten zien wie jij bent als persoon, zodat mensen snel een klik met je voelen. Foto’s die laten zien welke producten je maakt of aanbiedt, zodat websitebezoekers snel een goede indruk krijgen. Of foto’s die laten zien wat voor team van vakmensen jullie in huis hebben.

Wat de reden ook is om de fotografie voor je website te laten doen: ik zorg ervoor dat het ook commercieel krachtige foto’s zijn.

Inclusief:
– 30 digitale foto’s (HR en webformaat)
– Fotoshoot van ca. 2 à 3 uur
– Meerdere settings/locaties mogelijk
– Kledingwissels mogelijk
– Kennismakingsgesprek

Tarief: € 995,- excl. BTW

Speciaal verzoek?

Zit je in de maatwerkoplossingen? Dan help ik je met inspirerende foto’s die laten zien wat er allemaal mogelijk is. Geen snel kiekje, maar een doordachte reeks foto’s met diepgang. Samen maken we een serie eye-openers voor je klanten, zodat ze snel overtuigd raken van jullie flexibiliteit en expertise.

Vul het contactformulier in, zodat we snel om de tafel kunnen.

NEEM CONTACT OP

Vragen of opmerkingen?

Ook iets voor jou? Zullen we dan even kennismaken? Bel me op 06 – 16 499 173. Of stuur anders een mailtje zodat we een kennismakingsafspraak inplannen.

Heb je een ander idee voor een zakelijke fotoshoot dan de voorbeelden die ik hierboven heb genoemd? Geen probleem, ook dan denk ik graag met je mee.

Portfolio